De website van Ga Niet Langs Af, gerealiseerd door Vorm & Functie

Een website en webshop

in één: gemakkelijk te beheren

Ga Niet Langs Af

Ga Niet Langs Af is verplichte kost voor ondernemers en beslissers binnen organisaties. De mensen die knopen moeten doorhakken als het erom gaat. De auteurs van het boek gebruiken de website om het boek aan te prijzen en te verkopen. De oude website was verouderd, had geen mogelijkheid om het boek direct aan te kopen en het registreren met de gegevens uit het boek verliep via e-mail.

Website Ga Niet Langs Af

Livegang: Januari 2016

Uitgevoerde werkzaamheden:

  • Website ontwikkeling
  • Webshop met iDeal-koppeling
  • Zoekmachine optimalisatie

Bezoek de website

 

Website ontwikkeling

Omdat de website voor dit risicomanagementboek geen uitgebreide functionaliteiten nodig had, is ervoor gekozen om de website in Wordpress neer te zetten. Hiermee kunnen de auteurs de website zelf eenvoudig beheren en aanpassingen doorvoeren wanneer nodig. Pagina's zijn makkelijk toe te voegen of te wijzingen.

De functionaliteiten

Er waren wel een aantal functionele eisen voor de website welke Vorm & Functie gerealiseerd heeft.

Webshop
Het boek moet via de website direct te bestellen zijn. Bezoekers kunnen het boek op de website bekijken en daarna direct met iDeal afrekenen. Hiervoor moest de website wel beveiligd worden met een SSL-certificaat, zodat betalingen veilig kunnen verlopen, zonder dat bezoekersgegevens in gevaar komen.

Inlog omgeving
Iedereen die dit boek koopt, ontvangt een code voor toegang tot extra content op de website. Op de website is het mogelijk gemaakt om met de unieke code uit het boek een account aan te maken op de website, waarmee er een aantal extra pagina's beschikbaar komt voor bezoekers. Hier vinden zij extra content of ondersteunende documenten welke in het boek worden benoemd.

Robert van Asch

Robert van Asch

Initiatiefnemer Riskworld

Wat een geweldige website is dit geworden! En we gaan natuurlijk door met de ontwikkeling. Vorm & Functie is echt samen met ons bezig geweest een optimaal resultaat neer te zetten. Lees meer...

 

Wilt u meer informatie? Bel dan met 085 401 94 62

Ons werk voor Ga Niet Langs Af - Vorm & Functie