Clean desk, clean design

Kruijswijk Advocatuur

Sinds 1983 is Kruijswijk actief in de algemene proces- en adviespraktijk. Kruijswijk Advocatuur behandelt een breed spectrum aan rechtsgebieden. Conflictenbemiddeling tussen burgers onderling maar ook onenigheid met de overheid behoort tot het werkterrein. Het kantoor heeft zich meer specifiek toegelegd op de behandeling van huurrecht en arbeidsrechtgeschillen. Kruijswijk treedt op als belangenbehartiger, hij adviseert en vertegenwoordigt ter terechtzitting.

In 2013 beslist Jorden Kruijswijk zijn eigen praktijk weer op te pakken. Om bestaande cliënten te informeren en nieuwe cliënten te werven via het internet was de wens van Kruijswijk Advocatuur om een website te realiseren. De website moet een visitekaartje zijn voor de praktijk en informatie geven over de werkzaamheden. De opzet van de website moest ruimtelijk en overzichtelijk zijn.

Website Kruijswijk Advocatuur

Livegang: Oktober 2013

Uitgevoerde werkzaamheden:

  • Huisstijl ontwerp
  • Website ontwikkeling
  • Website onderhoud

Bezoek de website

 

De vorm

In het ontwerp is rekening gehouden met de wensen van Kruijswijk Advocatuur met betrekking tot kleurgebruik en overzichtelijkheid. Door een goede samenwerking is het mogelijk geweest om de website in slechts vijf weken te realiseren en online te zetten. Dit tot grote tevredenheid van Kruijswijk Advocatuur.

De functionaliteiten

De website voor Kruijswijk Advocatuur moest een eenvoudige en simpele website worden en bevat daarom ook geen uitgebreide functionaliteiten. Wel is er een contactformulier opgenomen, zodat bezoekers eenvoudig contact op kunnen nemen.

 

Jorden Kruijswijk

Wilt u meer informatie? Bel dan met 085 401 94 62

Bekijk ons werk voor Kruijswijk Advocatuur - Vorm & Functie