Over ons - Vorm & Functie

Eerlijk, open en altijd

op zoek naar de beste oplossing

Over Ons

Full Service Internetbureau? Een mooie benaming, maar wat houdt het in?

De moeilijkheid van dit begrip zit in het gebruik. Als u op een winkel 'Supermarkt' ziet staan, weet u wat u binnen zal vinden. Helaas geldt dit niet voor een Full Service Internetbureau. Het klinkt alsof u binnen kunt lopen voor alles wat met internet te maken heeft, maar veel bureau's maken dit niet waar. Vorm & Functie wel!

We kijken samen met u naar uw online strategie, creëren of vernieuwen uw huisstijl, ontwikkelen en ontwerpen een website die hier op aansluit, zorgen dat u vindbaar bent op Google, adverteren op zoekmachines en social media en optimaliseren uw website voor conversies die u wilt behalen.

Waarom Vorm & Functie?

Het lijkt wellicht een utopie; een internetbureau die geen urenfabriek is, graag samen met u aan de slag gaat en een absoluut topresultaat wil neerzetten waar u iets aan heeft. Toch voldoen wij aan al deze eisen. Vorm & Functie is een klein bedrijf, zeer persoonlijk en klaar voor elke uitdaging. Wij willen op een prettige en open manier omgaan met opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers. Wij willen bewijzen dat onze toegevoegde waarde niet alleen zit in de diensten die wij leveren, maar vooral in de manier waarop we dit doen. Dit doen we door ú te ontzorgen met het bieden van een totaalpakket. Eén partij die met u uw online identiteit neerzet en daarna zorgt voor het vermarkten hiervan.

Onze overtuigingen

Wij geloven dat het creëren van websites, waarbij design en functionaliteit gelijk zijn aan elkaar, het beste resultaat opleveren voor onze opdrachtgevers. In al onze projecten zijn wij liever een partner die samenwerkt met u aan uw online strategie dan de leverancier van uw website. Zo denken wij graag mee in alle fasen van de werkzaamheden, zodat er een optimaal resultaat bereikt wordt. Daarbij dient de kwaliteit van ons opgeleverde werk altijd te voldoen aan uw verwachtingen. En is dat niet zo, dan gaan wij net zo lang door tot u tevreden bent. Op elk moment bieden wij 100% transparantie aan onze werknemers, opdrachtgevers en leveranciers door open en eerlijk te communiceren.

Wordt jij onze nieuwe designer?

Wij zijn op zoek

Wij zoeken momenteel naar een creatieve en innovatieve webdesigner en perfectionistische frontend developer om ons team mee uit te breiden. Iets voor jou?

 
 

Wilt u meer informatie? Bel dan met 085 401 94 62

Google Page Speed Insights

Snelheid van uw website

De snelheid van uw website is belangrijk voor Google bij het bepalen van de positie van uw website in de zoekresultaten. Als voorbeeld hebben wij onze website geoptimalieerd, zodat deze de maximale score ontvangt van Google.

> Bekijk de score van onze website.

 
Wij zijn u graag van dienst - Vorm & Functie