Wat wij doen - Vorm & Functie

Sluit uw huisstijl niet aan op de kernwaarden van uw bedrijf? Is uw huisstijl niet meer up-to-date? Of heeft u nog helemaal geen eigen huisstijl? Dan wordt het tijd dat hier werk van wordt gemaakt.

Een eigen huisstijl is de basis van uw visuele identiteit, zowel online als offline. Met een sterk merk creëert u vertrouwen, herkenbaarheid en een consistente uitstraling. Uw huisstijl wordt gebruikt op veel verschillende beelddragers, zoals uw website, briefpapier, visitekaartjes, flyers, merchandise en dergelijke. Zo draagt dit bij aan het imago van uw onderneming.

Gebruik van uw huisstijl

In uw huisstijl legt u bijvoorbeeld de schrijfwijze van de naam van de organisatie vast, uw beeldmerk, vast pallet aan te gebruiken kleuren of inzet van bepaalde lettertypen. Zo worden al deze onderwerpen altijd op dezelfde manier gebruikt en ingezet, waardoor uw onderneming zich altijd hetzelfde presenteert naar de buitenwereld.

Wilt u met ons sparren over uw (nieuwe) huisstijl? Neem dan contact met ons op

 

Robert van Asch

Robert van Asch

Initiatiefnemer Riskworld

Wat een geweldige website is dit geworden! En we gaan natuurlijk door met de ontwikkeling. Vorm & Functie is echt samen met ons bezig geweest een optimaal resultaat neer te zetten. Lees meer...

 

Jorden Kruijswijk

Wilt u meer informatie? Bel dan met 085 401 94 62

Golden Circle

Resultaatgericht

Al onze werkzaamheden zijn er op gericht om uw doelstellingen te halen. Daarom is het belangrijk om in overleg te bepalen welke oplossingen aansluiten bij uw vraag. Het eindresultaat is dan altijd op maat gemaakt voor u.

> Lees meer over Vorm & Functie.

 
Creëer een sterk merk - Vorm & Functie