Online Adverteren met Vorm & Functie

Beter vindbaar online

tegen een positieve ROI

Online adverteren

Naast het optimaliseren van de website voor het ontvangen van organische (gratis) bezoekers, kunt u ook gebruik maken van betaalde mogelijkheden om bezoekers naar uw website toe te krijgen. Maakt u bijvoorbeeld al gebruik van online adverteren met Google Adwords, of staan er advertenties op social media naar uw website? Wij helpen u graag met uw online advertenties

Google Adwords

Google Adwords is één van de grootste advertentie mogelijkheden op het internet. Online adverteren met Google wordt Search Engine Advertising (SEA) genoemd. U kunt met Adwords tekstadvertenties of (bewegende) beeldadvertenties tonen op de zoekmachine of partner websites. Online advertenties worden getoond op basis van het zoekwoord dat een bezoeker van Google gebruikt. Afhankelijk van het doel van uw online advertenties koopt u advertentieruimte om de aandacht van deze bezoeker te krijgen. Zichtbaarheid/merkbekendheid creëren of het verkopen van producten zijn twee zeer verschillende doelen en zullen daarom op verschillende manieren gebruik moeten maken van Adwords. Om zo relevant mogelijk verkeer binnen te halen om op uw website die goed converteren (bijvoorbeeld: aankopen doen, inschrijven, veel artikelen lezen) kan er zeer veel verschillende knoppen gedraaid worden. SEA kan zeer doelgericht ingezet worden, wat het een effectief middel maakt in uw online marketing.

Social Media

In uw online strategie heeft u natuurlijk al nagedacht over de social media platformen waar u zichtbaar wilt zijn en ook waarom u daar zichtbaar wilt zijn. Op vele social media platformen kunt u ook adverteren. Dit levert u veel zichtbaarheid en nieuwe bezoekers op voor uw website. Mits de advertentie aansluit op uw strategie en relevant is voor bezoekers.

Ecommerce

Voor ecommerce zijn er nog heel veel andere mogelijkheden om uw product onder de aandacht te krijgen. Denk daarbij aan beslist.nl, kieskeurig.nl, Google Shopping of andere kanalen.

Wilt u met ons kijken naar de mogelijkheid van online adverteren voor uw website? Neem dan contact op met ons!

 

Wilt u meer informatie? Bel dan met 085 401 94 62

Golden Circle

Resultaatgericht

Al onze werkzaamheden zijn er op gericht om uw doelstellingen te halen. Daarom is het belangrijk om in overleg te bepalen welke oplossingen aansluiten bij uw vraag. Het eindresultaat is dan altijd op maat gemaakt voor u.

> Lees meer over Vorm & Functie.

 
Online adverteren voor meer bezoekers - Vorm & Functie