Wat wij doen - Vorm & Functie

Kritisch en uitgebreid uw

online strategie bespreken

De belangrijkste vraag die elke onderneming zichzelf moet stellen, in het kader van uw online strategie, is: "Waarom willen wij online zichtbaar zijn". Het beantwoorden van deze vraag zorgt ervoor dat er intensief gekeken wordt naar het bestaansrecht van de onderneming en de aanvulling van online middelen hier op. Na het beantwoorden van deze vraag kan ook bepaald worden welke online kanalen geschikt zijn om in te zetten. Dit vormt de basis van uw online strategie.

De redenen om online zichtbaar te zijn lopen zeer uiteen. Wellicht alleen om informatie te verschaffen aan bestaande klanten, maar nieuwe klanten werven of producten verkopen kan natuurlijk ook. Elke reden heeft een andere online strategie nodig om optimaal te presteren. Wij kijken graag samen met u naar uw online strategie.

Doelstellingen meetbaar maken

Om het succes van alle online inzet in de loop der tijd te bepalen, moeten een aantal concrete doelstellingen geformuleerd worden. Dat kan een bepaald aantal verkopen zijn of de hoeveelheid bezoekers op een website. Met de juiste parameters kan snel bepaald worden of de gekozen online strategie succesvol is en waar we moeten bijsturen om de uiteindelijke doelen te behalen.

Vorm & functie

Nu bekend is waarom u zichtbaar wilt zijn en wat de doelstellingen zijn, bepalen we de vorm & functie van de website. Welke functionaliteiten worden opgenomen in de website en hoe komt het er uit te zien? Wij vinden dat vorm en functionaliteit altijd in balans moeten zijn, zodat u een mooie website krijgt die naar wens en verwachting werkt.

Wilt u uw online strategie onder de loep nemen? Neem dan contact op met ons en we kijken er samen naar!

 

Robert van Asch

Robert van Asch

Initiatiefnemer Riskworld

Wat een geweldige website is dit geworden! En we gaan natuurlijk door met de ontwikkeling. Vorm & Functie is echt samen met ons bezig geweest een optimaal resultaat neer te zetten. Lees meer...

 

Wilt u meer informatie? Bel dan met 085 401 94 62

Golden Circle

Resultaatgericht

Al onze werkzaamheden zijn er op gericht om uw doelstellingen te halen. Daarom is het belangrijk om in overleg te bepalen welke oplossingen aansluiten bij uw vraag. Het eindresultaat is dan altijd op maat gemaakt voor u.

> Lees meer over Vorm & Functie.

 
Samen nadenken over uw online strategie - Vorm & Functie