Wat wij doen - Vorm & Functie

Website ontwikkeling

Een website is het online visitekaartje van de onderneming. Internet is niet meer weg te denken uit onze maatschappij en mensen zoeken informatie veelal online. Natuurlijk wilt u dan gevonden worden door potentiële opdrachtgevers of uw producten direct verkopen.

Blauwdruk

Voor het opzetten van een website gaat het bepalen van een online strategie en ontwikkelen van een huisstijl vooraf. Zodra u weet waarom u online aanwezig wilt zijn, kan de functionele uitwerking hiervan bepaald worden. Dit wordt gedaan in een functioneel ontwerp, of wireframes. Dit is letterlijk een draadmodel van uw website. In dit draadmodel wordt, zonder rekening te houden met design, bepaald hoe de website ingedeeld wordt en welke functionaliteiten belangrijk zijn. Hiermee ontstaat een blauwdruk van uw website, gebaseerd op uw online strategie, welke gebruikt wordt in het verdere proces van de website ontwikkeling. 

Content Management System (CMS)

Vorm & Functie werkt veelal met het open source CMS Joomla. Dit systeem maakt het mogelijk dat de website gemakkelijk te beheren is door verschillende partijen. Daarnaast zijn vele wenselijke functionaliteiten al opgenomen in dit systeem, zoals gebruikersbeheer of menu-beheer. Door in te loggen in de backend kunnen deze functie's gebruikt worden. Joomla heeft vele kant-en-klare plugins, betaald en onbetaald, welke het uitbreiden van de functionaliteiten gemakkelijk maakt. Ondanks dat het systeem open source is, is het zeer goed beveiligd tegen hackers.

Webdesign

Na de uitwerking van de wireframes kan er gewerkt worden aan het 'sausje' dat daar overheen gegoten wordt, het design van de website. Uiteraard gaat dit aan de hand van de eerder opgestelde huisstijl. Het design is het gezicht van de website. Hiermee wordt een bepaald gevoel gecreëerd en kan er door middel van visuele hiërarchie de meeste aandacht gegeven worden aan de belangrijkste functionaliteiten. Een goed design maakt een website uniek en gebruiksvriendelijk.

Wilt u met ons kijken naar de mogelijkheden van uw website? Neem dan contact op met ons!

 

Robert van Asch

Robert van Asch

Initiatiefnemer Riskworld

Wat een geweldige website is dit geworden! En we gaan natuurlijk door met de ontwikkeling. Vorm & Functie is echt samen met ons bezig geweest een optimaal resultaat neer te zetten. Lees meer...

 

Jorden Kruijswijk

Wilt u meer informatie? Bel dan met 085 401 94 62

Golden Circle

Resultaatgericht

Al onze werkzaamheden zijn er op gericht om uw doelstellingen te halen. Daarom is het belangrijk om in overleg te bepalen welke oplossingen aansluiten bij uw vraag. Het eindresultaat is dan altijd op maat gemaakt voor u.

> Lees meer over Vorm & Functie.

 
Een nieuwe website ontwikkel of alleen uitbreiden - Vorm & Functie